Spandet And Partners ApS

(Company address)
Vinkelvej 5b
3520 Farum

Tel +45 22 66 09 11
Mail info@spandet.com


Værktøjskassen til vækstoptimering. Væksttrinmodellen til risikominimering.

Metoden: Værktøjskassen og vækstrinmodellen

Værktøjerne og håndværket er kun midler til at nå ét overordnet mål; en øgning af salget.

Vor berettigelse er kun til stede, når salgspotentialet indfries, og når værktøjerne og håndværket har den ønskede værdi. 


Værktøjskasse

Spandet And Partners har samlet alle værktøjer og erfaringer i en værktøjskasse, hvis overordnede formål er at optimere salgspotentialet og hjælpe virksomheder med en risikominimeret vækst.

Værktøjskassen indeholder værktøjer til at strukturere salget. "Skufferne" indeholder f.eks. marketing, storytelling, kundesegmentering, distributionskanal muligheder, salgskanaler og salgsformater (wholesale, retail, franchise, forskellige online forretnings modeller, multichannel), kunde akkvisition, kunde loyalitet, partnerskabs programmer, mm.


Væksttrinsmodel

Vor erfaring er, at ingen overlever uden fremdrift og konstant udvikling. Det kræver nøje planlægning og en daglig struktureret og disciplineret tilgang.

Vækst er forbundet med en række valg, fravalg, muligheder og ikke mindst ricisi.

Sideløbende og som supplement til værktøjskassen arbejder vi derfor med en væksttrin model, da indsatser og løsninger ofte er meget forskellige afhængig af det væksttrin, din virksomhed befinder sig på - og vil hen til.

Vi sammenligner rejsen med en forhindringsbane, hvor forberedelse og en række værktøjer forhindrer, at du falder i vandet eller ender i “valley of death”. 

 

 

 

 

Tweets
Follow on Twitter

Spandet And Partners ApS
Fredensvej 28
DK-2920 Charlottenlund
Tel +45 22 66 09 11
info@spandet.com

Google maps